Paranormaal is normaal

 

Uitleg

Hier zullen we kort uitleggen wat een Ghost Hunt betekent en hoe men het zelf kan herkennen.

Een onderzoek

Tijdens een onderzoek gaan wij op zoek naar de eventuele entiteiten die aanwezig kunnen zijn op de locatie. Hier maken wij gebruik van verschillende apparaten om contact te kunnen leggen of om de entiteiten te kunnen lokaliseren. Een onderzoek kan meerdere uren of soms bezoeken in beslag nemen. Ons eerste uitgangspunt is altijd om het bekende of te wel verklaarbare te vinden. Wanneer dit niet gevonden kan worden is het meestal paranormaal.

Entiteiten

Entiteiten zijn energieën van overleden mensen. Na de dood is het in het aardse denken normaal dat we allemaal naar de hemel gaan. Wij vermoeden dat het contact met het aardse niet helemaal verdwenen is. Meestal worden ze gezien in hun energie vorm. Deze vormen worden orb's genoemd, dit door de ronde vorm die ze aannemen. Soms zijn ze zichtbaar als een mist of een schaduw. Maar af en toe kunnen ze zich laten vertonen als een volledige of halve verschijning.

Hoe weet je dat het "spookt"

De 4 fases

1. Koude plekken, vreemde geluiden, het horen van voetstappen of vreemd gedrag van een huisdier

2. Fluisterende stemmen, gelach of gekreun, bewegende schaduwen, mist of statische elektriciteit en vreemde lichtbollen.

3. Lampen en andere elektrische apparaten gaan aan en uit, onzichtbare handen die je vastpakken of aanraken, deuren die open en/of dicht gaan, duidelijke stemmen of woorden horen, volledige verschijningen of schaduw figuren.

4. bewegende of vliegende objecten, trillende objecten zoals bijvoorbeeld een bed, bijten en krabben, mensen worden geduwd en ramen of spiegels gaan spontaan kapot.

Bij de eerste 3 fases hoeft het geen probleem te zijn en kan men gewoon door met hun gewone leven. bij fase 4 gaat het meestal om een agressieve entiteit en kan men het zelf niet meer oplossen.